Stoiximan Super League

Τζαβέλλας: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για… γκέλες»

Απογοητευμένος από την τροπή που πήρε το ματς και την λευκή ισοπαλία με την Ξάνθη, ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Απογοητευμένος για την λευκή ισοπαλία με την Ξάνθη έμεινε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες, ενώ υποστήριξε πως οι Ακρίτες πήγαν στην Τούμπα για να πάρουν ότι καλύτερο, χωρίς όμως να παίξουν… ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά

Για το σημερινό αποτέλεσμα:


«Για μένα προσωπικά, δε θα πρέπει να υπάρχει αυτό το βραβείο, όταν δεν κερδίζει η ομάδα. Είμαι στενοχωρημένος, γιατί χάσαμε δύο πόντους, έχει επαναληφθεί αυτό και θα πρέπει να σταματήσει. Γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά και είναι κρίμα. Είχαμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που δεν ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο από την πλευρά του. Είναι μία κακή μέρα για τον ΠΑΟΚ».

Για την εικόνα που έδειξε η ομάδα:

«Προσπαθήσαμε να είμαστε κυρίαρχοι και τα καταφέραμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Είχαμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες και με εξαίρεση μία φάση που έκανε ο αντίπαλος, δεν απειληθήκαμε».

Για τον εκνευρισμό που έδειξε η ομάδα του:

«Όταν η ομάδα δεν κερδίζει, υπάρχει εκνευρισμός. Είχαμε άγχος, ήταν σε μερικές στιγμές και θα πρέπει να το διορθώσουμε αυτό».

Για τα τελειώματα και τις χαμένες ευκαιρίες:

«Είναι καθαρά δικό μας θέμα. Δουλεύουμε σε όλες τις προπονήσεις τα τελειώματα, όταν είμαστε στη μικρή περιοχή και η μπάλα δεν μπαίνει, είναι καθαρά δικό μας, θα πρέπει να το αλλάξουμε, δεν υπάρχουν περιθώρια να λέμε ότι δεν πειράζει και ότι πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον αγώνα η Ξάνθη:

«Οι περισσότερες ομάδες θα έρθουν να παίξουν όπως η Ξάνθη, θα πρέπει να βρούμε το κλειδί να φέρουμε στα μέτρα μας τέτοια παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x