Euro 2024

Τζαβέλλας στον ΣΠΟΡ FM για το instagram: «Μπορώ να λέω ό,τι νιώθω, όταν δεν προσβάλω κανέναν»

Την απάντηση του στον ντόρο που έγινε για το σχόλιο του στο instagram για ΠΑΟΚ και Ίβιτς, έδωσε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο Γιώργος Τζαβέλλας. Διαβάστε τι είπε.

Χαμός έγινε μετά την ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με την οποία άφηνε αιχμές για τον Βλάνταν Ίβιτς και την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Έλληνας διεθνής, τόνισε πως όλοι έχουν μπλέξει με τα social media, αλλά ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που δεν προσβάλει κανέναν, μπορεί να λέει ότι θέλει και να εκφράζει την άποψη του με τον τρόπο που επιθυμεί.

Αναλυτικά όσα είπε για το ποστάρισμα του στον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον Μάνο Σπανόπουλο

«Τα’ χω λίγο αυτά. Όλοι μας παίζουμε κι έχουμε μπλέξει με τα social media. Άλλες φορές σωστά κι άλλες λανθασμένα. Ο καθένας μας μπορεί να λέει και να γράφει αυτά που σκέφτεται.

Απλά το θέμα είναι κάθε φορά να καταλαβαίνουμε τι λέει ο καθένας, να μην το τραβάμε και να το παρερμηνεύουμε. Ο καθένας μας εξυπηρετεί πολλές φορές όχι δικούς του σκοπούς, αλλά κατευθυνόμενους. Εγώ είμαι καλά μέσα μου, μπορώ να λέω αυτό που αισθάνομαι, όταν δεν προσβάλλω κανέναν
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x