Super League 2

Τζαναβάρας στο sportfm.gr: «Μόνο φραστικό ήταν το επεισόδιο με τον πρόεδρο της Σπάρτης»!

Νέα διάσταση -σαφώς πιο… ήπια- για το επεισόδιο στη Σπάρτη δίνει ο τεχνικός της, Π. Τζαναβάρας, μέσω του sport-fm.gr. «Μόνο φραστική ήταν η αντιπαράθεση, δεν είναι στο νοσοκομείο ο πρόεδρος», τόνισε!

Για τίποτα περισσότερο από ένα απλό, φραστικό επεισόδιο έκανε λόγο ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, σχολιάζοντας στο sport-fm.gr το επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της Σπάρτης, Δημήτρη Νικόλαρου και ενός παλιού παίκτη της ομάδας, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ενώ οι πληροφορίες έλεγαν πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε τον κ. Νικόλαρο, στέλνοντάς τον, μάλιστα, στο νοσοκομείο(!), ο προπονητής των Λακώνων τόνισε πως δεν έγινε απολύτως τίποτα, πέρα από μία λεκτική αντιπαράθεση, στην οποία, δε, ήταν και ο ίδιος παρών, δίχως, ωστόσο, να εμπλακεί.

«Έγινε μόνο ένα φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο και τίποτα με εμένα», σημείωσε ο 52χρονος προπονητής, επιβεβαιώνοντας πως πρωταγωνιστής του επεισοδίου ήταν ένας παλιός παίκτης του συλλόγου.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο επεισόδιο φέρεται να έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/8) και λίγες ώρες αργότερα, ο πρόεδρος της Σπάρτης εθεάθη… χαλαρός, να συζητάει για θέματα της ομάδας του σε καφετέρια της πόλης.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x