Stoiximan Super League

Τζανδάρης: «Όσο ψηλότερα γίνεται ο Παναθηναικός»

Ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναικό για το 2Χ2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά οι απαιτήσεις παραμένυον μεγάλες σύμφωνα με τον Φάνη Τζανδάρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 24χρονος μέσος μετά το φιλικό με τον Ατρόμητο:

«Προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, νομίζω ότι σε ένα βαθμό τα καταφέραμε και ήταν ένα καλό τεστ για όσους δεν έχουμε παίξει πολύ, καθώς και για τα παιδιά της ακαδημίας που ψάχνουν τις εμπειρίες. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητή, πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες».

-Για το ιδανικό ξεκίνημα και το «σβήσιμο» του -6:

«Είχαμε πει μεταξύ μας ότι έπρεπε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια ώστε να σβήσουμε την ποινή που είχαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα, έχουμε συνοχή, είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε να διευρύνουμε το σερί με τις νίκες.Ο προπονητής μάς έλεγε να σκεφτόμαστε θετικά, να ψάχνουμε μόνο τη νίκη. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα φέρει το ποδόσφαιρο, αλλά η προσπάθειά μας έφερε την καλή απόδοση».

-Για την έλευση του Μακέντα και τους στόχους τριφυλλιού:

«Θέλουμε να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται. Είναι σημαντικό ότι είμαστε πολλοί Έλληνες και υπάρχει οικογενειακό κλίμα, θα μας βοηθήσει ο Μακέντα και θα τον βοηθήσουμε και εμείς και θα πάμε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x