Γενικά

Τζέιντον Σάντσο: «Η Ντόρτμουντ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα»

Ο Τζέισον Σάντσο εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και σίγουρος για την επιλογή του να αγωνιστεί στην Ντόρτμουντ.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που εντυπωσιάζουν από την εντυπωσιακή φετινή πορεία της Ντόρτμουντ είναι και ο Τζέισον Σάντσο, γεγονός που του άνοιξε την πόρτα της αποστολής της Αγγλίας, για τον εκτός αγώνα με αντίπαλο την Κροατία (12/10) για τους ομίλους του UEFA Nations League.

O 18χρονος ποδοσφαιριστής, στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση εμφανίστηκε χαρούμενος αλλά και έκπληκτος για την κλήση του στην αποστολή των «τριών λιονταριών», υποστηρίζοντας το εξής, «Ήμουν στην προπόνηση όταν έμαθα την κλήση μου στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και αμέσως κάλεσα τους γονείς μου. Είναι πολύ χαρούμενοι για εμένα. Δεν σταμάτησα να χαμογελαώ ολόκληρη την ημέρα».

Στη συνέχεια, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αγωνιστεί στην Γερμανία.

«Δεν επιθυμούν όλοι να αγωνίζονται στις μικρές ηλικιακά ομάδες των συλλόγων, όπως είναι η Κ23. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές νιώθουν ότι είναι έτοιμοι για το επόμενο επίπεδο. Πρέπει να αποφασίσεις ποια είναι η κατάλληλη απόφαση για σένα. Δηλαδή, πρέπει να διαλέξεις είτε να αλλάξεις ομάδα είτε να μείνεις. Τότε πρέπει να πολεμήσεις για την θέση σου στην ομάδα. Απλά ένιωσα ότι το καλύτερο πράγμα για εμένα ήταν να πάω στην Ντόρτμουντ».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x