Αγγλία

Τζέκο: «Δύσκολη η επιστροφή στην Αγγλία, όμως ποτέ δεν ξέρεις»

Ο Έντιν Τζέκο ρωτήθηκε σχετικά με το αν ήθελε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος στη Ρόμα, όμως δε μπορεί να αποκλείσει εντελώς την πιθανότητα επιστροφής.

Δύσκολη χαρακτήρισε την επιστροφή του στην Αγγλία ο Έντιν Τζέκο, που δήλωσε χαρούμενος στην Ρόμα, όμως δεν παρέλειψε να τονίσει πως στη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως: «Έζησα 4,5 χρόνια στην Αγγλία, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό και κάθε παιχνίδι. Η επιστροφή δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς ίσως είναι αργά. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη στιγμή όμως, είμαι χαρούμενος στη Ρώμη».

Τα λόγια του Τζέκο, δεν άφησαν αδιάφορα τα ΜΜΕ της Ιταλίας, με τα σενάρια να έχουν κιόλας ξεκινήσει. Από την πλευρά τους και οι οπαδοί της Ρόμα εκφράζουν τον προβληματισμό τους στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθόντας να δείξουν στον Βόσνιο πόσο σημαντικός είναι για αυτούς.

Η αγάπη του Τζέκο για το αγγλικό πρωτάθλημα είναι γνωστή και ποτέ δεν έσβησε. Άλλωστε, ο 32χρονος επιθετικός κέρδισε δυο πρωταθλήματα με την Μάντσεστερ Σίτι, πετυχαίνοντας 72 γκολ σε 189 παιχνίδια.

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x