Champions League

Τζίο Ρέινα: Ο νεότερος Αμερικανός που κάνει ντεμπούτο στο Champions League!

Την πρώτη του εμφάνιση στο Champions League πραγματοποίησε στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Τζίο Ρέινα.

Σε ηλικία 17 ετών και 97 ημερών ο Τζίο Ρέινα έγινε ο νεότερος Αμερικανός που συμμετείχε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάνοντας ντεμπούτο στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 17χρονος επιθετικός, πήγε στην Μπορούσια τον Ιανουάριο από την New York City, με την πρώτη του συμμετοχή να είναι στις 18 Ιανουαρίου στο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ.

Παράλληλα, άλλοι παίκτες κάτω των 18 που έκαναν ντεμπούτο στο Champions League, είναι οι Γκεντιόν Ζελάλεμ (17 ετών και 317 ημερών) και ο Κρίστιαν Πούλισιτς τέσσερις μέρες πριν κλείσει τα 18.

Τέλος, νεαρός δήλωσε χαρούμενος για την νίκη της ομάδας του στην πρώτη φάση των «16», ενώ χαρακτήρισε ονειρικό το ντεμπούτο του κόντρα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Το να κάνω ντεμπούτο στο Champions League εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εμένα. Γνωρίζαμε πώς η Παρί είναι πολύ καλή ομάδα και το αποτέλεσμα ακόμη πιο σημαντικό,ενώ ο τρόπος που «παλέψαμε» για να έρθει αυτό, εντυπωσιακός».

Επιμέλεια:Βασίλης Ζεβελάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x