Ιταλία

Τζιοβάνι Σιμεόνε: «Όλος ο κόσμος θα ήθελε για προπονητή τον πατέρα μου»

Ο φορ της Φιορεντίνα και γιος του Τσόλο Σιμεόνε δήλωσε ότι δεν φοβάται να προπονηθεί από τον πατέρα του που είναι «ένας από τους καλύτερους τεχνικούς του κόσμου».

Το εγκώμιο του πατέρα του και τεχνικούς της Ατλέτικο Μαδρίτης, έπλεξε για ακόμα μα φορά ο Τζιοβάνι Σιμεόνε. Ο επιθετικός της Φιορεντίνα, που βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής, τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε, ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει κάποια στιγμή ως προπονητή τον Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε, που τον θεωρεί «έναν από τους καλύτερους στον κόσμο».

«Τον γέρο μου τον θεωρώ τεράστιο προπονητή, ως παίκτης θα έλεγα ότι είναι ένας από του καλύτερους τεχνικούς παγκοσμίως, σε όλο τον κόσμο θα του άρεσε να τον προπονεί εκείνος».

Ο Τζιοβάνι μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους.

«Διαχειρίζομαι τους στόχους μου, αυτός της φετινής χρονιάς ήταν να καταφέρω να φτάσω στην εθνική και τον εκπλήρωσα. Το πιο μεγάλο μου όνειρο είναι να παίξω στο Champions League, αν και τώρα στη Φιορεντίνα είμαστε η πιο νέα ομάδα του Europa, έχουμε όρεξη. Ο στόχος μας για τη φετινή σεζόν είναι το Europa League. Όταν ήμουν 13 ετών έκανα τατουάζ το σύμβολο Champions League και είναι το όνειρό μου, τη μέρα που θα παίξω σε αυτό και βάλω γκολ, θέλω να το φιλήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x