Stoiximan Super League

Τζιόλης: «Υπάρχει εξήγηση, αλλά δεν είναι της στιγμής…»

Την υποχρέωση του ΠΑΟΚ να εμφανιστούν σοβαροί στα εναπομείναντα παιχνίδια τόνισε ο Αλέξανδρος Τζιόλης. «Υπάρχει εξήγηση, αλλά δεν είναι της στιγμής…», ανέφερε για την καθίζηση του «Δικεφάλου».

Την ανάγκη να κλείσει θετικά η σεζόν και ύστερα να αποδοθούν ευθύνες για το τι έφταιξε και χάθηκαν οι στόχοι του ΠΑΟΚ, επισήμανε ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

«Είχαμε δημιουργήσει προσδοκίες, μεγαλύτερες από αυτές που έπρεπε, ήρθε το κακό διάστημα και φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση», είπε ο Έλληνες μέσος στο περιθώριο εκδήλωσης.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Σίγουρα η διακοπή μας βοηθάει να βρούμε χρόνο με τον καινούργιο προπονητή, το δυσάρεστο είναι πως δεν είμαστε σε καλή θέση και υποχρέωσή μας να βρούμε τον τρόπο».

Για το πώς έφτασε ως εδώ ο ΠΑΟΚ: «Υπάρχει εξήγηση, δεν είναι της στιγμής, πρέπει τώρα να δούμε πως θα αντιδράσουμε και πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατό. Είναι υποχρέωση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ.

Προσωπικά δεν ήταν ευχάριστο να απουσιάζω, παρακολουθώντας την ομάδα επίσης ένιωθα άσχημα για την πορεία των τελευταίων τριών μηνών. Εγώ δεν είχα απλά τη δυνατότητα να βοηθήσω. Μπορούμε να βρούμε τι έφταιξε, αλλά δεν θα μας βοηθήσει σε τίποτα τώρα. Βήμα - βήμα να φτιάξουμε την εικόνα μας.

Δεν μπορούσα ποτέ να απευθυνθώ στον κόσμο με υποσχέσεις, ξέρω πως είναι απογοητευμένοι και εμείς είμαστε, τον καταλαβαίνω 100%.

Είχαμε δημιουργήσει προσδοκίες, μεγαλύτερες από αυτές που έπρεπε, ήρθε το κακό διάστημα και φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση. Όλοι μας πρέπει να το αλλάξουμε και αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, αγώνα με αγώνα για να έρθει ο κόσμος να δει αυτό που του αρέσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x