Stoiximan Super League

Τζιωρτζιόπουλος: «Ψάχνονται ακόμη Ολυμπιακός και ΑΕΚ»

Ελαφρύ προβάδισμα στον Ολυμπιακό έναντι της ΑΕΚ έδωσε ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας πως αμφότεροι… ψάχνονται. Τι είπε για την επιστροφή του στη δράση στα 38.

Αμφίρροπο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ασταθείς ομάδες που ακόμη ψάχνονται στο γήπεδο προβλέπει ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει του αυριανού Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ο 38χρονος άλλοτε άσος και των δύο ομάδων αναφέρθηκε στη δύναμη της έδρας, αλλά και τον παράγοντα «Μάνταλο», ενώ μίλησε και για την επιστροφή του στη δράση με την ομάδα του Κυριάκου Καραταΐδη.

Αναλυτικά, ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος μίλησε στους Γιάννη Κυφωνίδη και Μάκη Διόγο για:

-την εικόνα των δύο ομάδων: «Υπάρχει διαφορά στην πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό μετά από αρνητικό αποτέλεσμα και στην πίεση που υπάρχει γενικότερα. Είναι σε κακή κατάσταση, αλλά τα ντέρμπι έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και πιστεύω πως αύριο θα είναι διαφορετικός. Δεν έχει σταθερότητα, ακόμη η ομάδα ψάχνονται, αλλά στο ντέρμπι όλα παραβλέπονται και αρχίζει κάτι διαφορετικό. Αν ο Ολυμπιακός προερχόταν από καλά αποτελέσματα, θα είχαμε εντελώς διαφορετική κουβέντα. Η ΑΕΚ επίσης δεν έχει δείξει σταθερότητα και ψάχνεται κι αυτή. Επίσης έχει σημαντικές απουσίες».

-τη σημασία του Μάνταλου για την ΑΕΚ: «Ο Πέτρος είναι ένας παίκτης που θέλει ελευθερία στις κινήσεις του. Δεν τον βάζεις σε καλούπι. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι μετά τον τραυματισμό του. Θεωρώ πως είναι καθαρά ψυχολογικό κομμάτι, γιατί κι εγώ έχω παίξει με σπασμένη μύτη και έπαιξα σε ένα ματς χωρίς μάσκα.

-το πού θα κριθεί το ντέρμπι: «Πιστεύω πως θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή το θέλει περισσότερο, όπως και ο κόσμος του».

-το ματς Ηρακλής-Πανιώνιος, στους οποίους επίσης αγωνίστηκε: «Είναι και οι δύο ομάδες σε μεταβατικό στάδιο λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά διαθέτουν αξιόλογο ρόστερ, παλεύουν κάθε παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό πως δίνουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά».

-την επιστροφή του στη δράση με τον ΑΠΣ Λέων της Φυλής: «Είχα μια συζήτηση με τον Κυριάκο Καραταΐδη και μου είπε να πάω να παίξω στην ομάδα του. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα έμπαινα στη διαδικασία, αλλά ο Κυριάκος με έχει βοηθήσει πολύ, τον σέβομαι και τον εκτιμώ και θα ήταν ανέντιμο να μην τον βοηθήσω. Συμφωνήσαμε όταν έχω τη δυνατότητα θα πηγαίνω και θα τον βοηθάω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x