Champions League

Τζούκιτς: «Έλληνας γίγαντας ο Ολυμπιακός, αλλά κοιτάμε τη ρεβάνς με την Μπουντούτσνοστ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μίροσλαβ Τζούκιτς για τον Ολυμπιακό, ωστόσο σύμφωνα με τον προπονητή της Παρτίζαν αυτό που προέχει για την ομάδα του, είναι η ρεβάνς με την Μπουντούτσνοστ.

Η ρεβάνς με την Μπουντούτσνοστ είναι αυτή που προέχει για την Παρτίζαν και όχι ο Ολυμπιακός, τον οποίο θα αντιμετωπίσει –εάν περάσει- στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, σύμφωνα με τον Μίροσλαβ Τζούκιτς.

«Φυσικά ξέρουμε την κλήρωση που προέκυψε από τη Νιόν και ξέρουμε ότι ο πιθανός αντίπαλός μας στην επόμενη φάση είναι ο Ολυμπιακό. Ένας Έλληνας γίγαντας με μεγάλη ποιότητα και μία ομάδα που απαιτεί μεγάλο σεβασμό. Αλλά, πρωτίστως, κοιτάμε τη ρεβάνς με την Μπουντούτσνοστ», δήλωσε αρχικά ο Μίροσλαβ Τζούκιτς.

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Παρτίζαν αναφέρθηκε στη ρεβάνς του 2-0 με την Μπουντούτσνοστ: «Ο άμεσος αντίπαλος της Παρτίζαν είναι η Μπουντούτσνοστ. Το μυαλό μας είναι στη ρεβάνς που θα γίνει στην Ποντγκόριτσα, για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, στο Βελιγράδι, δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x