Stoiximan Super League

Τζούρτζεβιτς: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, πρέπει να το δείξουμε»

Την ανυπομονησία του για το πρώτο του ντέρμπι έδειξε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, τονίζοντας την πίστη του για νίκη στο ματς με την ΑΕΚ. «Έχω έρθει στον Ολυμπιακό για να κάνω σπουδαία πράγματα», είπε.

Την δυσκολία του ερχόμενου ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα βγει νικητής σε αυτό τόνισε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο σύνολο του Μπέσνικ Χάσι και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο novasports.gr:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το ντέρμπι. Είναι το πρώτο μου ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρω ότι θα ειναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εκείνοι έχουν το βαθμολογικό πλεονέκτημα, έχουν δύο περισσότερους βαθμούς από μας. Εμείς όμως είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν μοιάζει με το αντίστοιχο Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας: «Ξέρω ότι θα είναι κάτι παρόμοιο, όπως είναι και το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ή το Ολυμπιακός - ΑΕΚ».

Για το αν θα ήθελε να ειναι ο πρώτος θα σκόραρε εναντιον της ΑΕΚ: «Πιστεύω πως θα ειμαστε εμείς η πρωτη ομάδα που θα σκοράρει εναντίον τους».

Για το πώς περιμένει τις μονομαχίες με τους αμυντικούς της ΑΕΚ: «Σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Γνωρίζω καλά πως έχουν δυνατούς παίκτες όπως τον Τσόσιτς, που τον ξέρω από την Εθνική ομάδα, τον Βράνιες, που είναι επίσης ένας δυνατός παίκτης. Θα γίνει μια σκληρή μάχη ανάμεσα στους δικούς μας επιθετικούς και στους αμυντικούς της ΑΕΚ».

Για το αν έχουν βάλει κάποιο στοίχημα με τον Τσόσιτς: «Μιλήσαμε σήμερα το πρωί, αλλά στοιχήματα δεν βάλαμε».

Για το πώς λειτουργεί στον Ολυμπιακό ο ανταγωνισμός μεταξύ παικτών που αγωνίζονται στην ίδια θέση: «Είναι πολύ καλό που υπάρχει ανταγωνισμός με ποιοτικούς παίκτες και πολλές λύσεις. Είναι πολύ καλό για όλους, γιατί πρέπει ο καθένας να παλεύει σκληρά και να προσπαθεί να κερδίσει τη θέση του μέσα στην 11άδα».

Για το αν το μυαλό είναι στο ντέρμπι ή στο ματς με τη Γιουβέντους: «Φυσικά σκεφτόμαστε το ντέρμπι. Είναι το πρώτο παιχνίδι και πάντα κοιτάμε τα παιχνίδια ένα-ένα. Το πρώτο που έρχεται είναι πάντα το πιο σημαντικό για μας».

Για το αν είχε την ευκαιρία να βάλει ένα μόνο γκολ, αν θα ήθελε να το βάλει με την ΑΕΚ ή με τη Γιουβέντους: «Απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Πάντα υπάρχουν δώδεκα παίκτες σε μια ομάδα. Ήταν υπέροχος ο κόσμος στο τελευταίο παιχνίδι και θέλω να τους ευχαριστήσω».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό: «Έχω προσαρμοστεί και βρίσκομαι εδώ γιατί θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω, όπως στην Παρτιζάν. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και έχω έρθει εδώ για να κάνω σπουδαία πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x