Ελλάδα

Τζώρτζογλου: «Εύχομαι να αφήσουν τον Γραμμένο να περάσει τη φιλοσοφία του, χωρίς παρεμβάσεις»

Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Γραμμένο για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, υπογραμμίζοντας την εμπιστοσύνη του.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον Βαγγέλη Γραμμένο, για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ, εξέδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, τονίζοντας την εμπιστοσύνη που τρέφει στον νέο ισχυρό άνδρα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να μη γίνουν οι εκλογές, τα οποία απορρίφθηκαν λίγο πριν την διεξαγωγή της διαδικασίας.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωσή του:
«Θερμά συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Γραμμένο για την θριαμβευτική του εκλογή. Εύχομαι και ελπίζω και μαζί μου ελπίζει όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Βαγγέλης που έχει αρκετά από τα στοιχεία εκείνα που αν μπορέσει και τον ΑΦΗΣΟΥΝ να τα περάσει, θα έχουμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο που όλοι αναζητούμε… Θεωρώ ότι όλοι τώρα, ανεξάρτητα από το σε ποια παράταξη ανήκουμε, θα πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου στον Βαγγέλη Γραμμένο και στους συνεργάτες του να δουλέψουν και να κάνουν πράξη το πρόγραμμα, το οποίο η συντριπτική πλειοψηφία του ερασιτεχνικού και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ψήφισε σήμερα. Τονίζω και επιμένω ιδιαίτερα ότι ελπίδα και ευχή μου είναι να αφήσουν τον Βαγγέλη Γραμμένο χωρίς παρεμβάσεις να περάσει την δική του φιλοσοφία...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x