Ελλάδα

Τζώρτζογλου: «Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε μόνο για να δώσουμε αίμα»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου αναφέρθηκε στον κορωνοϊό και έκανε έκκληση για συμμετοχή του κόσμου στην αιμοδοσία της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε για τον κορωνοϊό και απευθυνόμενος ειδικά στους κάτοικους της Κρήτης, τόνισε ότι πρέπει να μένουν σπίτι τους και να βγαίνουν για σοβαρούς λόγους. Όπως η συμμετοχή στην αιμοδοσία της Περιφέρειας Κρήτης.

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Οι μέρες που διανύουμε είναι κρίσιμες. Η μάχη για την προστασία μας από τον κορωνοϊό συνεχίζεται. Ένα από τα μεγάλα όπλα σε αυτή την μάχη είναι η προσφορά αίματος σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Αυτή την περίοδο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας λειτουργεί ένας σταθμός αιμοδοσίας. Καλώ όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και να δώσουν αίμα καθώς υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Ήδη άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν τρέξει και έχουν προσφέρει στην αιμοδοσία και αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Να επισημάνω ότι οι συνθήκες της αιμοδοσίας είναι απόλυτα ασφαλείς.

Αυτή την περίοδο μένουμε σπίτι αλλά βγαίνουμε μία φορά για να δώσουμε αίμα και να επιστρέψουμε στη συνέχεια στις οικίες μας, έχοντας επιτελέσει το ιερό αυτό καθήκον.

Και μην ξεχνάμε, ακολουθούμε πιστά όλες τις οδηγίες και προσέχουμε την ατομική μας υγιεινή για να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη, για να διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο μας αγαθό. Την υγεία μας!
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x