Ελλάδα

Τζώρτζογλου στον ΣΠΟΡ FM: «Έδρα της Εθνικής στα προκριματικά του Euro το Παγκρήτιο»

Επιβεβαίωσε πως η Εθνική θα έχει ως έδρα το Ηράκλειο ο πρόεδρος της τοπικής ένωσης.

Το Ηράκλειο θα αποτελέσει το «σπίτι» της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2020, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της τοπικής ένωσης, Νίκος Τζώρτζογλου. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στις μικροπαρεμβάσεις που χρειάζονται στο Παγκρήτιο, και στη λαχτάρα του κόσμου για να δει από κοντά την ελληνική ομάδα.

«Από ό,τι φαίνεται είναι θέληση της ομοσπονδίας να γίνει έδρα της Εθνικής το Παγκρήτιο. Χρειάζονται κάποιες μικρές παρεμβάσεις στο γήπεδο, αλλά δεν έχουν μεγάλο κόστος. Το πρόβλημα στο Παγκρήτιο έχει να κάνει με το σκέπαστρο, αλλά το πιθανότερο είναι να μετακινηθούν τα δημοσιογραφικά στην απέναντι πλευρά, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το σκέπαστρο της δυτικής πλευράς. Όλες οι άλλες προϋποθέσεις που απαιτούν η FIFA και η UEFA υπάρχουν. Άρα είναι όλα σχεδόν έτοιμα να γίνει η απόφαση της ομοσπονδίας πράξη και να φιλοξενήσει το Ηράκλειο την αγαπημένη όλων των Ελλήνων Εθνική ομάδα. Μιλάμε για τα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020, που αρχίζουν το Μάρτιο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα.

«Το Ηράκλειο έχει αποδείξει πως όποτε φιλοξένησε την Εθνική, είτε σε επίσημα, είτε σε φιλικά, είτε ακόμη και σε ματς των παλαιμάχων του 2004, είχαμε sold out. Αυτός πιστεύει πως είναι και ο βασικότερος λόγος που η ομοσπονδία, παίρνοντας και την άποψη των διεθνών, αποφασίζει να έρθουν τα παιχνίδια της Εθνικής στο Ηράκλειο. Ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Είναι τεράστια η ευθύνη και το Ηράκλειο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x