Stoiximan Super League

«Υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία για τον Πασχαλάκη»

Με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο ο μάνατζερ του Πασχαλάκη επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν ομάδα από την Serie A να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Τα προ ημερών δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον από τη Ρόμα για την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη φαίνεται ότι έχουν βάση.

Χθες ο μάνατζέρ του παίκτη, Γιάννης Παπαδόπουλος μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ομάδες από το πρωτάθλημα της χώρας που έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους για τον πελάτη του, όμως απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες και ονόματα.

«Υπάρχουν σύλλογοι που έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους από τη στιγμή που θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του ελληνικού πρωταθλήματος», ανέφερε στο calciomercato.it και συνέχισε:

«Προτιμώ να μην δώσω ονόματα αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω το ενδιαφέρον από την Ιταλία και τους είπα να έρθουν σε επαφή με τον σύλλογο. Είμαι σίγουρος πως ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι και εκείνος θα ήταν πολύ ευτυχισμένος να παίξει στη Serie A. Αν έρθει μια επίσημη πρόταση, θα τη συζητήσουμε για να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x