Κύπρος

Υπάρχει ζωή στη Δόξα Κατωκοπιάς

Έδειξε πως έχει «σφυγμό» η Δόξα Κατωκοπιάς, η οποία νίκησε 1-0 στη Νέα Σαλαμίνα στο ματς που ολοκλήρωσε τη 19η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και βρέθηκε στο -7 από την παραμονή.

Η Δόξα Κατωκοπιάς νίκησε 1-0 στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας στο ματς που ολοκλήρωσε τη 19η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα» στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία, ούσα μεν σταθερά τελευταία, όμως στο -7 από τις θέσεις παραμονής, αφήνοντας τους γηπεδούχους στο -2 από την προνομιούχο εξάδα.

Ο αγώνας διεκόπη για 23’, λόγω πτώσης του φωτισμού. Οι προσπάθειες των ανθρώπων του γηπέδου καρποφόρησαν και το ματς επανεκκίνησε γρήγορα. Στο 74’, ωραία ενέργεια του Παπαφώτη και γύρισμά του μετατρέπεται σε ασίστ με το στήθος του Ίταλο προς τον Καλό, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Κορέια, Χριστοφόρου, Σαν Ρομάν (77' Σιαθάς), Λαμπό, Φουστάρ, Κωστή (46' Ρέινολντς), Μαριάνοβιτς, Σίμπσον, Ελουντού (60' Τέλφερ), Κίνγκσλεϊ

Δόξα Κατωκ. (Έντουαρντ Ερανοσιάν): Γκράσα, Μιντίκκης, Χριστοφή, Ντερβίντ, Ζε Βαλέντε (41' Καλό), Μέσκα (84' Ασαμόα), Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Παπαφώτης, Ζορζίνιο (72' Λουίς Κάρλος), Ίταλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x