Κύπελλο Ελλάδας

Υπεράσπιση Ολυμπιακού για Σεμπά: «Μπερδεύτηκαν τα… πόδια τους με τον Αραούχο»

Απίθανα πράγματα ακούστηκαν στη δίκη του Σεμπά για την κλωτσιά του στον Αραούχο. Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού ισχυρίστηκε ότι τα πόδια του Βραζιλιάνου… μπλέχτηκαν με εκείνα του επιθετικού της ΑΕΚ.

Μια αν μη τι άλλο… ενδιαφέρουσα εκδοχή για το τι πραγματικά συνέβη στη φάση του Σεμπά με τον Αραούχο (για την οποία ο Βραζιλιάνος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές) έδωσε η πλευρά του Ολυμπιακού.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ο εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων», Αργύρης Λίβας ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε πρόθεση στην κλωτσιά που δέχθηκε ο επιθετικός της ΑΕΚ.

Αντίθετα, τόνισε ότι έγινε τυχαία και εξαιτίας του γεγονότος ότι μπλέχτηκαν τα πόδια των δυο ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά

«Ο Σεμπά δεν έχει καμία πρόθεση, ο Αραούχο περνάει από δίπλα του, δεν τον αντιλαμβάνεται και μπερδεύονται τα πόδια τους.

Αν ήθελε ο διαιτητής να επιβληθεί κάποια ποινή στον παίκτη, αυτή ήταν κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά όπως επικίνδυνο παιχνίδι. Ακόμη και αν πρέπει να του επιβληθεί ποινή αποκλεισμού, αυτή είναι της μίας αγωνιστικής.
Αν ο αγώνας παίζονταν ο Σεμπά ή θα έπαιρνε κίτρινη κάρτα ή μια αγωνιστική για μαρκάρισμα από πίσω, ούτε καν βίαιο»
.

Αφότου οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν όλοι μαζί το βίντεο της φάσης, ο Αργύρης Λίβας σημείωσε:

«Φαίνεται ότι ο Αραούχο πέφτει από το μαρκάρισμα και σηκώνεται κατευθείαν, ούτε καν κουτσαίνει και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του. Είναι τελείως παράδοξο για μαρκάρισμα από πίσω που θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα να επιβάλλεται μια αγωνιστική και για μία απλή τρικλοποδιά δύο».

Δεν παρέλειψε εξάλλου να αναφερθεί και στην ποινή των 4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβληθεί νωρίτερα στον Ολυμπιακό:

«Μας επιβάλλατε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και υπάρχει η εντύπωση ότι είναι μια χαρά, ότι πρέπει να είναι και ευχαριστημένος ο Ολυμπιακός. Μου δίνουν συγχαρητήρια και εγώ έχω νεύρα που μου δίνουν συγχαρητήρια.

Το ίδιο γίνεται και με τον Σεμπά. Η ΑΕΚ λέει τρεις, τα ΜΜΕ λένε τρεις χωρίς να έχουν δει την δικογραφία, ο εισαγγελέας μας καλεί για δύο και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι ότι αντί για τρεις θα φάμε δύο. Το άρθρο είναι σαφέστατο, δεν μπορεί να μας επιβληθεί παραπάνω από μία αγωνιστική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x