Αγγλία

Υπερασπίστηκε τον Μουρίνιο ο Σο

«Ασπίδα» του αριστερού οπισθοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Πορτογάλο προπονητή του.

Ο Λουκ Σο υπερασπίστηκε με δηλώσεις του τον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο, στον οποίον ασκείται δριμεία κριτική για την άσχημη εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η φετινή σεζόν πάει από το κακό στο χειρότερο για τους «κόκκινους διαβόλους» αγωνιστικά, και όχι μόνο, καθώς η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο είναι απογοητευτική, ενώ παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται σε κόντρα με πολλούς ποδοσφαιριστές του, και ιδιαίτερα με τον Πολ Πογκμπά.

Η Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στην έδρα της Γουέστ Χαμ, όπου και γνώρισε την ήττα με 3-1, ωστόσο, ο Λουκ Σο θέλησε να πάρει την ευθύνη από τον Μουρίνιο, εκθέτοντας παράλληλα τη στάση των συμπαικτών του στον αγωνιστικό χώρο.

«Πρέπει να κοιτάξουμε και τους εαυτούς μας ως παίκτες. Εμείς βρισκόμαστε στον αγωνιστικό χώρο, όχι ο προπονητής, έτσι δεν είναι;» ήταν η άποψη του Σο και πρόσθεσε:

«Δεν παίξαμε σαν μία ομάδα η οποία θα μπορούσε να νικήσει την Γουέστ Χαμ. Νομίζω ότι ατομικά αλλά και ομαδικά ήμασταν κακοί. Δεν παίξαμε καλά και ζητάω συγνώμη από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ για αυτό που είδαν».

Καταλήγοντας, ο Βρετανός άσος υπογράμμισε: «Δεν ήμασταν καλοί, παρόλο το ταλέντο που έχουμε σαν ομάδα. Από την πρώτη στιγμή δεν κερδίσαμε τις δεύτερες μπάλες και τις μονομαχίες μας. Δεν παίξαμε καλά και αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Σε παιχνίδια σαν αυτό πρέπει να δημιουργούμε φάσεις και να πιέζουμε. Δεν ήταν καθόλου καλή η εμφάνισή μας».

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x