Stoiximan Super League

«Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό»

Στη καλύτερη φάση της καριέρας βρίσκεται ο Κυριακός Κιβρακίδης, οποίος έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη και αποκάλυψε τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί στην παρούσα φάση οι πράσινοι να μην κάνουν σκέψεις για μεταγραφές λόγω της οικονομικής κατάστασης στην ομάδα, ωστόσο, στο πρόσφατο παρελθόν ο Κιβρακίδης απασχόλησε τον Παναθηναϊκό. Τόσο στη περίοδο Στραματσόνι, όσο και το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Κοζανίτης μπακ μίλησε στην «SportDay» και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού το οποίο τελικά δεν προχώρησε: «Από τον Παναθηναϊκό υπήρξε ενδιαφέρον αλλά δεν προχώρησε η υπόθεση, μπορεί να υπήρξε θέμα στο οικονομικό ή μπορεί απλά να έκαναν πίσω. Τώρα είμαι προσηλωμένος στην τωρινή μου ομάδα και εάν υπάρξει κάτι, τότε το βλέπω».

Σχετικά με το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο επί του Ολυμπιακού, ο νεαρός μπακ, τόνισε: «Σκέφτηκα μόνο πως πρέπει να σκοράρω. Πιστεύω πως εάν σκεφτόμουν έστω και ένα δευτερόλεπτο κάποια εναλλακτική, όπως για παράδειγμα να κάνω πρώτα κοντρόλ, θα μπορούσα να έχω χάσει την μπάλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x