Stoiximan Super League

Υπό πίεση ο Μπέντο στον Ολυμπιακό

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης και των οπαδών του Ολυμπιακού για τις τελευταίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού και τις επιλογές του Πάουλο Μπέντο.

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού με Ηρακλή και ΑΕΛ, όπως και οι επιλογές του Πάουλο Μπέντο, έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στις τάξεις της διοίκησης και των οπαδών της ομάδας.

Όπως γράφει το Goal, ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στου Ρέντη, παρακολούθησε ολόκληρη την προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας και στη συνέχεια μίλησε με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Από εκεί και πέρα, η Live Sport αναφέρει πως στην τηλεοπτική εκπομπή της «Θύρας 7» ασκήθηκε έντονη κριτική στις επιλογές του 47χρονου προπονητή στα τελευταία ματς και εκείνο που ειπώθηκε είναι πως «όσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες της Βέροιας, του Ηρακλή και της ΑΕΛ, παίρνει μόνος του ο Μπέντο και δεν δικαιούνται τέτοιου είδους λάθη».

Τα δύο ματς που έρχονται λοιπόν, με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, θεωρούνται κρίσιμα για τον πορτογάλο τεχνικό που θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και να πάρει αποτελέσματα για να διώξει τα... σύννεφα που έχουν αρχίσει να μαζεύονται πάνω από τη θέση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x