Stoiximan Super League

Υπό προϋποθέσεις η επιστροφή Μπογέ στην ΑΕΚ

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Λούκας Μπογέ παρακολουθεί η ΑΕΚ και την κατάλληλη στιγμή αναμένεται να κάνει την κίνησή της.

Κίνηση πολυτελείας θα αποτελέσει από μέρους της ΑΕΚ η πιθανή επιστροφή του Λούκας Μπογέ.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», η υπόθεση του Αργεντινού εξτρέμ δεν έχει κλείσει για την «Ένωση», η οποία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής του και παρακολουθεί τις εξελίξεις όσον αφορά την παραμονή του στην Τορίνο.

Αυτή τη στιγμή ο «Δικέφαλος» δεν… καίγεται για την απόκτηση του Μπογέ, έχει αρκετούς παίκτες στη συγκεκριμένη θέση και απλώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να προστεθεί άλλη μία λύση στη διάθεση του Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Μπογέ ενημερώθηκε από την Τορίνο και έτσι πήρε την απόφαση να φύγει μερικές μέρες διακοπές, ούτως ώστε να βρει την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί.

Ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ντυθεί ξανά στα «κιτρινόμαυρα», αλλά αυτό για να συμβεί θα γίνει με τους όρους της ΑΕΚ και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Προτεραιότητα για όλους στα Σπάτα αποτελούν οι αγώνες στο Europa League και μετά από αυτούς (στις 8 και 15 Αυγούστου) θα υπάρξουν νεότερα στο μεταγραφικό μέτωπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x