Stoiximan Super League

Υποδοχή με παράπονα στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν την άφιξη της αποστολής από το Ηράκλειο εκφράζοντας τη δυσφορία τους. Τι είπαν με τους παίκτες.

Αγανακτισμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν από τις 22:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την άφιξη της αποστολής προκειμένου να εκφράσουν τη δυσφορία τους για το 2-2 απέναντι στον ΟΦΗ.

Αρχικά το πλήθος υποδέχτηκε με αποδοκιμασίες και κάποια «γαλλικά» τους ποδοσφαιριστές, με την αστυνομία να έχει διακριτική παρουσία στο χώρο, προκειμένου να μην υπάρξουν παρεκτροπές. Αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά και τους Μακέντα, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Διούδη, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη πήγε προς το μέρους τους για να τους ακούσει.

«Θέλουμε να ματώνετε για τη φανέλα, να σκίζεστε για την ομάδα! Παίζετε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, είστε στον Παναθηναϊκό ξυπνήστε και πάρτε το χαμπάρι όσο είναι καιρός. Να ξυπνήσετε και τους ξένους, να καταλάβουν ότι παίζουν στον Παναθηναϊκό και δεν ήρθαν μόνο για τα λεφτά», ήταν μερικά από όσα είπαν στους παίκτες οι οπαδοί.

Οι παίκτες έδειξαν κατανόηση, παραδέχτηκαν πως έχουν αδικήσει και οι ίδιοι τους εαυτούς τους και υποσχέθηκαν πως με σκληρή δουλειά και την έλευση του νέου προπονητή θα αντιστρέψουν την εικόνα. Η κατάσταση, που ουδέποτε ξέφυγε, έδειξα να κλείνει ειρηνικά, με τους οπαδούς να ντοπάρουν την ομάδα με ένα χειροκρότημα περιμένοντας όμως πλέον αποτελέσματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x