Αγγλία

Υπογράφει στη Γουέστ Μπρομ ένα μήνα μετά την αποχώρησή του ο Μπάρι

Σαν να μην έφυγε ποτέ από τη Γουέστ Μπρομ ο 38χρονος, Γκάρεθ Μπάρι, ο οποίος ένα μήνα μετά τη λήξη του συμβολαίου του είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον αγγλικό σύλλογο.

Ήλθε, είδε, απήλθε και… ξανάρχεται στη Γουέστ Μπρομ ο Γκάρεθ Μπάρι.

Ο βετεράνος αμυντικός μέσος είναι πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με τον σύλλογο της Championship, μόλις ένα μήνα και μερικές ημέρες μετά τη λήξη της συνεργασίας τους.

Όντας ελεύθερος στο μεσοδιάστημα, ο 38χρονος, πλέον, Μπάρι, συνέχισε να βρίσκεται στην ομάδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας με στόχο να δουλέψει πάνω στην αποθεραπεία του, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στο πόδι, και φαίνεται ότι και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συμπορευτούν ξανά την ερχόμενη σεζόν.

Ο Μπάρι αγωνίστηκε την τελευταία διετία ως παίκτης της Γουεστ Μπρομ, παίρνοντας το καλοκαίρι του 2017 μεταγραφή από την Έβερτον και ακόμα και στη δύση της καριέρας του προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες, μετρώντας 55 συμμετοχές συνολικά.

Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι πρόκειται για τον ρέκορντμαν συμμετοχών από καταβολής Premier League, με τον πρώην άσο των Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Σίτι να έχει αγωνιστεί σε 655 επίσημα παιχνίδια της πρώτης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x