Stoiximan Super League

«Υπογράφει το νέο έτος στην ΑΕΚ ο Κρστίτσιτς»

Κοντά σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτουν σερβικά δημοσιεύματα.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στη Σερβία τις τελευταίες ώρες.

Όπως γράφει η «Mozzart sport», η «Ένωση» έχει συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και εκείνο που απομένει είναι να ξεκαθαρίσουν κάποια μπόνους.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι θα λάβει 600 χιλιάδες ευρώ την πρώτη χρονιά, 650 χιλιάδες ευρώ τη δεύτερη και στον τρίτο 750.000 ευρώ. Ωστόσο, επαναλαμβάνουν πως η ΑΕΚ θέλει τώρα τον διεθνή χαφ και προσπαθεί να τα βρει και με την ομάδα του.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσφέρουν 300.000 ευρώ στον 28χρονο μέσο για τους επόμενους μήνες, ενώ εκείνος αξιώνει 500 χιλιάδες και φαίνεται πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» με κάποιο μπόνους στην υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας υπογραμμίζει πως «Ο Κρίστιτσιτς θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ μετά τα Χριστούγεννα και το νέο έτος θα κληθεί να υπογράψει το συμβόλαιό του με την αθηναϊκή ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x