Super League 2

Υπογραφές και νέα εποχή στην Παναχαϊκή

Το τυπικό σκέλος έμεινε για την αλλαγή σελίδας στην Παναχαϊκή. Τα τελευταία εμπόδια ξεπεράστηκαν και την Τρίτη πέφτουν οι υπογραφές για την πώληση της ομάδας απ' τον Κούγια σε όμιλο επιχειρηματιών.

Δεν χωράει άλλη αναβολή. Η Παναχαϊκή μπαίνει σε νέα εποχή!

Την Δευτέρα το βράδυ, ο Αλέξης Κούγιας είχε το καθοριστικό ραντεβού με την πλευρά των Αθηναίων επιχειρηματιών και οι δύο πλευρές έδωσαν οριστικά και αμετάκλητα τα χέρια για την πώληση της ΠΑΕ (μετά από κάποιες... διαφωνίες που είχαν υπάρξει τελευταία).

Έτσι, την Τρίτη θα πέσουν οι υπογραφές και θα υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και με τη... βούλα, με τον γνωστό ποινικολόγο να αποχωρεί (κι ενώ έχει αναλάβει την ΑΕΛ) ύστερα από επτά χρόνια.

Στην αποψινή συνάντηση, τους νέους ιδιοκτήτες εκπροσώπησε ο Νίκος Παπαδάκης που θα 'χει ενεργό ρόλο στην επόμενη μέρα. Πιθανώς να μεταβιβαστούν σ' αυτόν οι μετοχές ή να αναλάβει πρόεδρος. Πέρσι βρισκόταν στον Πανελευσινιακό, ενώ δραστηριοποιείται στον χώρο των καυσίμων στην περιοχή της Ελευσίνας.

Ήδη οι νέοι επενδυτές... έτρεξαν το αύριο του ποδοσφαιρικού τμήματος και σε συνεργασία με τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό, ορίστηκε για την προσεχή Πέμπτη η «πρώτη» προπόνηση του συλλόγου για τη νέα σεζόν, ενώ προσεχώς θα κορυφωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός (κάποιοι αποχώρησαν με προορισμό την ΑΕΛ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x