Αγγλία

Υπογραφές κατά της διοίκησης μαζεύουν φίλοι της Άρσεναλ

Την εναντίωση τους με την πολιτική της διοίκησης του Σταν Κρόουνκι στην Άρσεναλ εξέφρασαν φίλαθλοι των «κανονιέρηδων», μέσω ανοικτής επιστολής την οποία και προσυπέγραψαν.

Αίτημα «αναζωογόνησης» της Άρσεναλ κατέθεσαν με ανοικτή επιστολή τους μερικοί φίλοι των «κανονιέρηδων» προς τη διοίκηση της ομάδας.

Διάσημοι μπλόγκερς και 16 γκρουπ φιλάθλων του κλαμπ προσυπέγραψαν την επιστολή με την οποία αντιτίθενται στη διοικητική πολιτική του Σταν Κρόουνκι, ζητώντας την αναδιαμόρφωση του συλλόγου και τη χάραξη νέας στρατηγικής με «φρέσκα» στελέχη.

Οι φίλοι των «κανονιέρηδων», μέσα από το έγγραφο δύο σελίδων που συνέταξαν, στηλιτεύουν τον ιδιοκτήτη Κρένκε για «παθητική» και «εν τη απουσία του» διοίκηση, ενώ τον κατηγορούν ότι χρησιμοποίησε την ομάδα ως όχημα για επενδύσεις.

Όπως αναφέρει το «BBC Sport», είναι η πρώτη φορά που τόσο μεγάλος αριθμός φιλάθλων εκφράζει επίσημα τη δυσαρέσκεια του προς τον Κρόουνκι, από το 2011 κι έπειτα, όποτε κι ανέλαβε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Άρσεναλ.

«Η Άρσεναλ βρίσκεται σε σταυροδρόμι. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν» υπογραμμίζουν οι «κανονιέρηδες» φίλαθλοι.

Μεταξύ των παραπόνων τους, αναφέρθηκαν στον «ελλιπή μεταγραφικό σχεδιασμό» ενώ χαρακτήρισαν το «Έμιρεϊτς» ως ένα «άψυχο μέρος» με «φτωχή ατμόσφαιρα».

Προς το παρόν, η πλευρά της Άρσεναλ δεν έχει λάβει κάποια επίσημη θέση.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x