Stoiximan Super League

«Υπόκλιση» Ροντρίγκες σε Ίβιτς: «Πέτυχε κάτι που φαινόταν αδύνατο»

Χαρούμενος για την παραμονή του Βλάνταν Ίβιτς στη τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος τόνισε πως με τον Σέρβο τεχνικό οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Γκάρι Ροντρίγκες για τη συνεργασία του με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος παραμένει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ μετά την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι

Για την πρωτιά στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας: «Νομίζω όλοι θα κάνουμε καλές διακοπές. Είμαι πολύ χαρούμενος που μια πολύ δύσκολη σεζόν έκλεισε με όμορφο τρόπο. Στην αρχή των πλέι οφ κανένας δεν το περίμενε, μόνο εμείς είχαμε την πίστη. Χαίρομαι πάρα πολύ που κάναμε και τους υπόλοιπους να πιστέψουν ότι θα τα καταφέρουμε, όπως και κάναμε».

Για τη δική του πρώτη χρονιά στον ΠΑΟΚ: «Σε ομαδικό επίπεδο ήταν μια δύσκολη σεζόν που ξεκίνησε με πολλούς καινούργιους παίκτες. Χρειάστηκε καιρός για να γίνουμε ομάδα να βρούμε χημεία. Έκλεισε με πολύ χαρούμενο τρόπο πετυχαίνοντας το πιο σημαντικό στόχο της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα. Νιώθω πολύ όμορφα εδώ και χαίρομαι που βοήθησα με τον τρόπο μου να πετύχει η ομάδα το στόχο».

Για την παραμονή του Ίβιτς που ανακοινώθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη: «Πρώτα απ' όλα, πολλά συγχαρητήρια, γιατί το αξίζει σαν άνθρωπος. Μας πήρε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και πέτυχε κάτι που φαινόταν αδύνατο. Το άξιζε και σαν προπονητής και είμαι πολύ χαρούμενος. Θα είναι μια καλή συνεργασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x