Stoiximan Super League

Υπολογίζει σε Χουάρες ο Μάντζιος, παράθυρο για μια ακόμη μεταγραφή

Πάνοπλος θα παραταχθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Απόλλων Σμύρνης στην εκτός έδρας αναμέτρηση καθώς ο Άκης Μάντζιος υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άξελ Χουάρες. «Παίζει» η απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή!

Τα πλάνα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο καταστρώνει ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, όπως και τον Άξελ Χουάρες. Ο Αργεντινός χαφ είχε συμπληρώσει την περασμένη σεζόν που αγωνιζόταν στην Αργεντινή δέκα κίτρινες κάρτες και θα έχανε τα δύο ματς της νέα χρονιάς. Στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο ο Χουάρες δεν αγωνίστηκε, ωστόσο με την νέα τροπολογία που πέρασε προ ημερών, οι παίκτες δεν θα κουβαλάνε πλέον τις τιμωρίες τους από την προηγούμενη περίοδο (σσ. που αφορούν κίτρινες κάρτες) και έτσι ο 27χρονος μέσος θα παίξει κανονικά με τον Πανιώνιο.

Μάλιστα, μοιάζει πολύ πιθανό ο Χουάρες να πάρει και θέση βασικού, παίζοντας μαζί με τον Κονέ (ή τον Μενδρινό) στον άξονα και ο Κοντοές να μετατοπιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Επίσης, θέση βασικού μοιάζει πολύ πιθανό να πάρει και ο Χρήστος Αλμπάνης, που είχε πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Τέλος, στον Απόλλωνα Σμύρνης ψάχνουν την αγορά για μία ακόμη μεταγραφή. Μπορεί ήδη να έχουν αποκτήσει 17 ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε ακόμη μία εφόσον προκύψει κάτι το ιδιαίτερο. Η κύρια θέση για την οποία ψάχνονται οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας είναι στα χαφ. Δεν αποκλείεται, όμως, εφόσον αποφασίσει ο Μάντζιος να καθιερώσει τον Κοντοέ στον άξονα, να κινηθούν για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x