Γερμανία

Υποψήφιος για Ντόρτμουντ ο... ακριβός Οριγκί

Στη λίστα της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τους… επιθυμητούς επιθετικούς βρίσκεται ο Ντιβόκ Οριγκί, με τη Λίβερπουλ πάντως να αξιώνει 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον δώσει!

Η απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού βρίσκεται σε… πρώτο πλάνο στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με δημοσιεύματα σε Γερμανία και Αγγλία να αναφέρουν τον Ντιβόκ Οριγκί ως έναν εκ των βασικών υποψηφίων για τους Βεστφαλούς.

Ωστόσο οι Βεστφαλοί δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Βέλγου στράικερ, ο οποίο δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, αλλά έχει μπροστά του στην «ιεραρχία» τους Ρομπέρτο Φιρμίνο, Ντάνιελ Στάριτζ και Ντόμινικ Σολάνκε.

Οι «κόκκινοι» ζητούν, σύμφωνα με την «Liverpool Echo», γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τον Οριγκί, ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βόλφσμπουργκ, έχοντας έξι γκολ και δύο ασίστ σε 31 συμμετοχές.

«Δεν βρισκόμαστε σε ανάγκη για εισροή ρευστού», είπε πρόσφατα ο Γιούργκεν Κλοπ, δίνοντας το… στίγμα, αναφορικά με την πώληση παικτών της Λίβερπουλ, συμπεριλαμβανομένου προφανώς και του 23χρονου άσου…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x