Γενικά

Υποψήφιος για την προεδρία της FIFA αντιμετωπίζει βαρύτατη τιμωρία!

Μέχρι και 15 χρόνια αποκλεισμό από τα... κοινά της FIFA αντιμετωπίζει ο νοτιοκορεάτης, Τσουνγκ Μονγκ-Γιουν, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας.

Ο Τσουνγκ Μονγκ-Γιούν είναι ένας από τους υποψήφιους για την προεδρία της FIFA όταν –τελικά- γίνουν οι αρχαιρεσίες. Ωστόσο και αυτός δεν φαίνεται να είναι απόλυτα «καθαρός» όπως και ο προκάτοχός του.

Ο νοτιοκορεάτης παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου στην οποία τους διάβασε μια γραπτή του δήλωση. Με αυτή έπαιρνε θέση στις κατηγορίες που του προσάπτει η επιτροπή ηθικής της FIFA και βάσει αυτών αντιμετωπίζει αποκλεισμό 15 ετών από τα... κοινά.

Όπως ο οποίος ανέφερε βρίσκεται μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο γιατί φέρεται να μην τηρεί έξι άρθρα από τον κώδικα ηθικής της FIFA.

Ωστόσο ο Τσουνγκ Μονγκ-Γιουν ανέφερε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια ατόμων στη FIFA να σαμποτάρουν την υποψηφιότητά του.

«Σαμποτάρουν τις αρχαιρεσίες της FIFA και την ίδια τη FIFA», τόνισε και συνέχισε: «Ο πραγματικός κίνδυνος βλέπετε είναι ότι δεν σαμποτάρουν μόνο την υποψηφιότητά μου», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x