Πολλές ήταν οι ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να είναι μία από αυτές.

Αυτό αποκάλυψε ο Πέδρο Μαδέιρα Ροδρίγκες, υποψήφιος πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου, ο οποίος ανέφερε πως τα «λιοντάρια» ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαδέιρα Ροδρίγκες

«Είμαι πολύ κοντά στο να παρουσιάσω παίκτες που θα είναι άμεσα διαθέσιμοι στη Σπόρτινγκ. Εάν ήθελα, θα παρουσίαζα σήμερα τρεις παίκτες. Μόνο που δεν μπορώ να τους ανακοινώσω σήμερα, γιατί δεν μπορώ να ξεπεράσω ένα όριο. Θα ήταν πολύ εύκολο να παρουσιάσω τώρα τους τρεις παίκτες.

Είναι ξένοι. Ένας αριστερός μπακ, ένας κεντρικός επιθετικός κι ένας μεγάλος πρωταθλητής, ένας άνθρωπος για τ' αποδυτήρια όπως ο Πίτερ Σμάιχελ. Είναι ο Τζον Τέρι.

Παίκτες που είναι ελεύθεροι. Δυστυχώς χάσαμε τον Μαρκίζιο, θα ήταν παίκτης μας εάν ήμουν πρόεδρος από την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα χάσαμε έναν παίκτη που πήγε στον Ολυμπιακό
(Τουρέ όπως υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι)».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ