Stoiximan Super League

«Ύποπτος για στήσιμο του Βέροια-Πανιώνιος ο Ραούλ Μπράβο»

Νέο δημοσίευμα στην Ισπανία που αφορά τη δράση του Ραούλ Μπράβο, σύμφωνα με το οποίο φέρεται να έστησε το παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανιώνιο τη σεζόν 2014-2015.

Άλλη μία αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά τη δράση του Ραούλ Μπράβο, ο οποίος παρουσιάζεται ως πρωταγωνιστής σε σκάνδαλο των στημένων αγώνων σε Ισπανία και Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα infolibre.es αναφέρει πως ο παλαίμαχος αμυντικός θεωρείται ύποπτος για στήσιμο της αναμέτρησης της Βέροιας με τον Πανιώνιο τη σεζόν 2014/15, όταν ήταν ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας του Βορρά».

Εκείνη την αγωνιστική περίοδο οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2 στη Βέροια (είχε σκοράρει κιόλας), την 1η Νοεμβρίου 2014, και στις 18 Μαρτίου 2015 η Βέροια είχε ηττηθεί εκτός έδρας από τους Νεοσμυρνιώτες με σκορ 4-2.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως μια βρετανική εταιρία που ασχολείται με ύποπτες κινήσεις σε ποδοσφαιρικούς αγώνες εκτιμά πως υπάρχουν ενδείξεις πως ο Ραούλ Μπράβο είχε κάποια σχέση με το στήσιμο των αγώνων μεταξύ της Βέροιας και του Πανιωνίου για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το δημοσίευμα

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x