Ιταλία

Ύποπτος... τρομοκράτης ο Ναϊνγκολάν

Μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα, η αστυνομία σταμάτησε τον Ρατζά Ναϊνγκολάν για έλεγχο ως ύποπτη φυσιογνωμία.

Αν δεν έχεις μεγάλη επαφή με το ποδόσφαιρο και βλέπεις έναν άγριο τύπο, με τατουάζ, ξυρισμένα φρύδια, καπέλο να περιφέρεται ασκόπως σε γνωστό ξενοδοχείου του Αντβέρπ στο Βέλγιο, ο νους σου –ειδικά αυτές τις μέρες- θα πάει στο κακό και το χέρι σου στον αριθμό της αστυνομίας.

Βέβαια υπάρχει περίπτωση όχι απλά να μην πρόκειται για τρομοκράτη αλλά να έχεις υποπτευθεί έναν από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές της Ρόμα και διεθνή με την φανέλα του Βελγίου. Αυτό συνέβη με τον Ρατζά Ναϊνγκολάν ο οποίος κίνησε τις υποψίες ενοίκων του ξενοδοχείου όπου έμενε με την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να έρθει η αστυνομία για την απαραίτητη έρευνα και διευκρινήσεις.

Η εμφάνιση του 27χρονου μέσου, του οποίου ο πατέρας κατάγεται από την Ινδονησία, σήμανε τον συναγερμό στο ξενοδοχείο "Radisson Blu Astrid". Όταν όμως κατέφθασαν οι αστυνομικοί, όχι μόνο τον αναγνώρισαν αμέσως αλλά ζήτησαν να βγουν και φωτογραφία μαζί του. Εκείνος φυσικά δέχθηκε, δείχνοντας απόλυτη κατανόηση για την παρεξήγηση.

inner

Ο Ναϊνγκολάν βρέθηκε στο Βέλγιο για το φιλικό της εθνικής του με την Ισπανία -το οποίο τελικά αναβλήθηκε μετά τα τραγικά γεγονότα του Παρισιού- ενώ έχει ήδη επιστρέψει στην Ρώμη για το αυριανό ματς των «Τζιαλορόσι» με την Μπολόνια.

Επιμέλεια: Μαρία Ζαφειράτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x