Stoiximan Super League

Υποχωρούν οι περιπτώσεις από Ισπανία, ψάχνεται κι αλλού ο Ατρόμητος

Χωρίς πανικό και κυρίως με μεγάλη προσοχή εξετάζει ο Ατρόμητος πιθανές λύσεις για την τεχνική ηγεσία. Υποχωρεί η πολύ δύσκολη περίπτωση Ρεσίνο, κοιτάζουν κι αλλού πέρα από Ισπανία, Πορτογαλία.

Με πολύ μεγαλύτερη ηρεμία από τη στιγμή που ήρθε το πρώτο τρίποντο της σεζόν που έφτιαξε και το κλίμα, αναζητεί τη λύση για την τεχνική του ηγεσία ο Ατρόμητος, εξετάζοντας με μεγάλη προσοχή τους υποψήφιους στόχους.

Τη δεδομένη στιγμή και με την κατάσταση να μην είναι απολύτως ξεκάθαρη, αφού οι σκέψεις είναι πολλές, η περίπτωση του Αμπέλ Ρεσίνο που είχε προκριθεί συγκριτικά με τις υπόλοιπες, χάνει έδαφος, αφού και ο ίδιος θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να βρει ομάδα στην Primera, αλλά και τα οικονομικά δεδομένα είναι τέτοια που δεν βοηθούν στην πραγματοποίηση του deal.

Παράλληλα, από την Ισπανία πηγές προσκείμενες στον Λούκας Αλκαράθ μιλούν για τελειωμένη συμφωνία με την πλευρά του Ατρόμητου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι «κυανόλευκοι», επιμένοντας ότι πρόκειται πράγματι για μια περίπτωση που έχει προταθεί, αλλά μπροστά του βρίσκονται άλλοι προπονητές.

Βάσει αυτών των δεδομένων, οι Περιστεριώτες εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις από το εξωτερικό, ξεφεύγοντας από το «ιβηρικό μοντέλο», κοιτάζοντας άλλους υποψήφιους, αφού καθημερινά προκύπτουν και νέα ονόματα.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x