Ιταλία

Υπ’ ατμόν στη Νάπολι ο Ουνάς, ενδιαφέρονται τρεις ομάδες

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει το φετινό καλοκαίρι ο Ουνάς από τη Νάπολι, με τις Σεβίλλη, Μπέτις και Μαρσέιγ να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Την τύχη σου σε άλλες πολιτείες θα αναζητήσει, όπως φαίνεται, ο Αντάμ Ουνάς, ο οποίος δεν πήρε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στη Νάπολι και βρίσκεται προ της εξόδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Football Italia», για τον 22χρονο διεθνή Αλγερινό, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή εντυπωσιάζει με την εθνική της χώρας του στο Κόπα Άφρικα, πιθανότερος προορισμός αποτελεί η Σεβίλλη, με την ομάδα του Τζουλέν Λοπετέγκι να έχει μπει ήδη σε διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

Ωστόσο, δε φαίνεται να είναι η μοναδική που ενδιαφέρεται να τον κάνει δικό της, καθώς στο κόλπο βρίσκεται και η έτερη ομάδα της Σεβίλλης, Ρεάλ Μπέτις αλλά και η Μαρσέιγ.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός εξτρέμ είχε αποκτηθεί από την Μπορντό για δέκα εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017, χωρίς όμως ποτέ να πάρει θέση βασικού, είτε υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι, είτε του Κάρλο Αντσελότι.

Σε δύο χρόνια παρουσίας του στους «παρτενοπέι», ο Ουνάς μετρά 25 συμμετοχές και τρία γκολ στη Serie A, ενώ ισάριθμα γκολ έχει σημειώσει σε έξι συμμετοχές με την εθνική Αλγερίας.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x