Stoiximan Super League

Ύστατη προσπάθεια για αμυντικό χαφ στον Παναθηναϊκό!

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ολοκλήρωση και του «παράθυρου» των ελεύθερων παικτών, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί για έναν αμυντικό χαφ.

Κρίσιμα θα είναι τα επόμενα 24ωρα στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση του ρόστερ του, λίγο πριν ολοκληρωθεί η διορία απόκτησης και ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Πράσινη», ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Νταμπίζας είναι σε ανοιχτή γραμμή προκειμένου μέχρι το Σάββατο να έχει αποκτηθεί ένας αμυντικός χαφ, που αυτή τη στιγμή είναι η κυρίαρχη ανάγκη στην ομάδα.

Βέβαια, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί δεν πρόκειται να ξεπερνά την κλίμακα των 100.000 ευρώ, αφού το μπάτζετ που έχει στα χέρια του ο Νίκος Νταμπίζας είναι αρκετά περιορισμένο, λόγω της στασιμότητας που παρατηρήθηκε στο θέμα της λύσης συμβολαίων από παίκτες που δεν υπολογίζονται, όπως ο Μουνιέ και ο Οικονόμου.

Σε κάθε περίπτωση η σημερινή και η αυριανή μέρα θα είναι σημαντικές, αφού αν τελικά αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής, πρέπει να έρθει στη χώρα μας για εξετάσεις και συζητήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x