Stoiximan Super League

Βελέντζας: «Φτιάχνουμε την ομάδα για τη νέα χρονιά»

Ο Λευτέρης Βελέντζας υποστήριξε πως προσπαθεί να φτιάξει τον κορμό της ομάδας που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία, ενώ στάθηκε και στην έλλειψη κινήτρου των παικτών του.

Στους παίκτες που θα στηριχθεί τη νέα σεζόν και θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία χρησιμοποιεί ο Λευτέρης Βελέντζας όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, με τον τεχνικό του Απόλλωνα να στέκεται επίσης στην έλλειψη κινήτρου που υπάρχει στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξεκινήσαμε το ματς και νομίζω ότι ήταν στα μέτρα μας. Τα παιδιά είχαν διάθεση κι ενώ δεν κινδυνεύσαμε σε καμία περίπτωση, δεχτήκαμε γκολ από μια στατική φάση. Εκεί άλαλξε η χυχολογία μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα, φτιάξαμε μια φάση με τον Τόμας, προσπαθούσαμε να φτιάξουμε κάτι καλό μπροστά και γενικά είχαμε μια καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο.

Είχαμε δουλέψει τις στατικές φάσεις μετά τον Αρη αλλά και πάλι δεχτήκαμε εύκολο γκολ από αυτές. Ο διαιτητής έβγαλε μια εύκολη κόκκινη στον Τομάς και όταν έχεις τέτοια ψυχολογία και παίζεις με δέκα είανι πολύ δύσκολα. Τα παιδιά προσπαθήσανε, είχαν διάθεση να δείξουν κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα ματς και καταφέραμε να βρούμε ένα γκολ από στατική φάση. Όσο και να προσπαθήσαμε μετά ήταν δύσκολο και ξανά από μία στατική φάση δεχτήκαμε ακόμη ένα γκολ.

Η κατάσταση συνεχίζει να είναι δύσκολη για εμάς. Προσπαθούμε να φτιάξουμε έναν κορμό για του χρόνου, πρέπει να βγάλουμε πάθος και όρεξη αλλά είναι δύσκολο γιατί δεν υπάρχει κίνητρο. Θα προσπαθήσουμε και θα στηριχθούμε περισσότερα στα παιδιά που θα είναι μαζί μας»
, είπε αρχικά.

Για το κίνητρο που μπορει να βρει στα άλλα ματς ο Απόλλων: «Τα παιδιά παίζουν για τους εαυτούς τους, για την ομάδα. Να δείξουνε κάτι στον αγωνιστικό χώρο, είναι επαγγελματίες. Από τη στγιμή που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους οι άνθρωποι της διοίκησης, πρέπει τα παιδιά να σεβαστούν τους εαυτούς, τη διοίκηση, τον Απόλλωνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x