Stoiximan Super League

Ώρα... αποδείξεων για τον Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα Σμύρνης γνωρίζουν πως ο υποβιβασμός δύσκολα θα αποφευχθεί, ωστόσο έχουν ως στόχο στις επόμενες εφτά αγωνιστικές να δείξουν πως δεν είναι η χειρότερη ομάδα στην Σούπερ Λίγκα.

Ευκαιρία... αποδείξεων στον Απόλλωνα Σμύρνης! Στην Ελαφρά Ταξιαρχία έχουν αρχίσει άπαντες να συμβιβάζονται σιγά σιγά με την ιδέα του υποβιβασμού, παρότι υπάρχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να πετάξουν «λευκή πετσέτα».

Οι «κυανόλευκοι» έχουν μπροστά τους μια σειρά επτά αγώνων από τα οποία μόνο να κερδίσουν πράγματα έχουν. Πρώτος και μεγαλύτερος στόχος όλων είναι να αποδείξουν ότι δεν τους αξίζει να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Φυσικά, θα να παίξουν και για την ιστορία του συλλόγου και για να δείξουν πως παρά τις αντιξοότητες δεν τα παρατάνε.

Μέσα σε όλα, εννοείται πως και οι παίκτες όταν αντιμετωπίζουν ομάδες του βεληνεκούς του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θέλουν να δείξουν περισσότερα πράγματα και έχουν έξτρα κίνητρο. Παίζουν και για το μέλλον τους, όπως και το επόμενο συμβόλαιό τους, εφόσον επιλέξουν να αποχωρήσουν από τον Απόλλωνα.

Φυσικά, στην Ελαφρά Ταξιαρχία κοιτάνε ένα ένα τα ματς. Προετοιμάζονται γι αυτό με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Δευτέρα, με τον Μπάμπη Τεννέ να φτιάχνει την ψυχολογία των παικτών του σε κάθε προπόνηση και να προσπαθεί να τους δώσει να καταλάβουν πως εφόσον τα δώσουν όλα, μπορούν να κερδίσουν πολλά. Άπαντες, επίσης, γνωρίζουν και την εξαιρετική παράδοση που έχουν στον Απόλλωνα όταν υποδέχονται τον «δικέφαλο του βορρά» και προσπαθούν να το... βάλουν στο μυαλό των παικτών σαν έξτρα κίνητρο. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, η διαφορά των δύο ομάδων είναι χαώδης.

Αναλυτικά οι επόμενες επτά αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας:

Απόλλων-ΠΑΟΚ (21η)
ΑΕΚ-Απόλλων (22η)
Απόλλων-Ολυμπιακός (23η)
Απόλλων-ΟΦΗ (24η)
Άρης-Απόλλων (25η)
Απόλλων-Παναθηναϊκός (26η)
Ατρόμητος-Απόλλων (27η)

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x