Αγγλία

Ώρα για… ρεβάνς, και τα ρέστα της για πρωτιά

Τη νίκη που θα συνεχίσει να της δίνει ελπίδες για την πρώτη θέση στον όμιλο του UEFA Nations League ψάχνει απόψε η Αγγλία, πέντε εβδομάδες μετά την τελευταία τους συνάντηση στο «Γουέμπλεϊ».

Όλα για όλα με στόχο την πρωτιά του 4ου ομίλου της League A, θα τα παίξουν για τη νίκη απόψε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» της Σεβίλλης οι Άγγλοι, απέναντι στην ομάδα που επικράτησε στην τελευταία μεταξύ τους συνάντηση τον περασμένο Σεπτέμβρη (8/9) με σκορ 2-1 στο «Γουέμπλεϊ».

Το εν λόγω αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την λευκή ισοπαλία απέναντι στους Κροάτες, βάζει σε δυσχερή θέση τα «τρία λιοντάρια», τουλάχιστον για την πρόκριση από το γκρουπ της νεοσύστατης διοργάνωσης, αφού σε δυο ματς μετράνε ένα βαθμό, τη στιγμή που η Ισπανία έχει κάνει το 2/2 και πάει πιο… άνετη στη συνέχεια.

Οι Τζόρνταν Χέντερσον και Τζον Στόουνς συμπλήρωσαν κάρτες στο ματς της Παρασκευής με την Κροατία, γεγονός που τους καθιστά εκτός πλάνων του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για απόψε. Στη θέση τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός σκέφτεται τους Χάρι Γουίνκς και Τζο Γκόμες αντίστοιχα.

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί η Ισπανία, που θα έχει εκ νέου τους Μάρκος Αλόνσο, Μάρκο Ασένσιο και Σέρχιο Μπουσκέτς (μετά την απουσία τους στο φιλικό με 4-1 κόντρα στην Ουαλία).

Πιθανές εντεκάδες

Ισπανία: Ντε Χέα, Αθπιλικουέτα, Νάτσο, Ράμος, Αλόνσο, Κόκε, Μπουσκέτς, Τιάγκο, Ασένσιο, Ροντρίγκο, Αλκάθερ

Αγγλία: Πίκφορντ, Τρίπιερ, Γκόμες, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Ντάιερ, Γουίνκς, Μπάρκλεϊ, Στέρλινγκ, Κέιν, Ράσφορντ

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x