Ελλάδα

Ώρα υπογραφών για Παπαγιάννη, τρέλα για τα διαρκείας

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναμένεται σήμερα να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, την ώρα που τα διαρκείας… φεύγουν γοργά και αναμένεται ρεκόρ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης προσγειώθηκε αργά χθες βράδυ στην Αθήνα δηλώνοντας έτοιμος να φορέσει ξανά τα πράσινα. Σήμερα ο 21χρονος σέντερ, που έμεινε ελεύθερος από τους Μπλέιζερς, θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και να υπογράψει συμβόλαιο, πιθανότατα πενταετούς διάρκειας, με τα τρία πρώτα χρόνια «κλειστά» και εν συνεχεία οψιόν να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» ψάχνουν ένα 4άρι και είναι πιθανή η παραμονή του Ματ Λοτζέσκι ως έβδομου ξένου για να κλείσει το ρόστερ.

Την ίδια ώρα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού σπεύδουν να αγοράσουν διαρκείας. Ήδη η μέχρι χθες βράδυ καταμέτρηση είχε φτάσει στα 3.061 παρουσιάζοντας αύξηση 200% την τελευταία εβδομάδα. Μόνο το περασμένο Σαββατοκύριακο έφυγαν πάνω από 100 κάρτες για τη νέα σεζόν. Το περσινό ρεκόρ των 7.500 διαρκείας μοιάζει εφικτό να καταρριφθεί, ενώ δεν είναι απίθανο οι «πράσινοι» να φτάσουν και σε πενταψήφιο νούμερο ξεπερνώντας τα 10.000 διαρκείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x