Ο μέσος των «πράσινων» τόνισε πως πρέπει να αντιδράσουν στη συνέχεια, τόνισε πως δεν είναι δικό του θέμα μια πιθανή αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, θεωρεί πως χρειάζονται έργα για τον κόσμο που απογοητεύτηκε, πιστεύει πως δεν έπιασαν τόπο οι κουβέντες των αρχηγών στη διακοπή, ξεκαθάρισε πως δεν επηρεάζεται από την άσχημη κριτική προς το πρόσωπό του και πως περιμένει κάτι καλό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά: «Είναι ίσως η πιο δύσκολη μέρα του όσο καιρό βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις τώρα για την ομάδα, είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και πρέπει να αντιδράσουμε».

Για το αν χρειάζεται αλλαγή προπονητή: «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει, υπάρχει διοίκηση να αποφασίσει. Και αυτό είναι το λιγότερο, γιατί εμείς μπαίνουμε και παίζουμε, πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι φταίει και πως έχουν αλλάξει έτσι τα πράγματα. Η κατάσταση είναι άσχημη».

Για το τι μπορεί να πει στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Οι οπαδοί θέλουν πράξεις, όχι λόγια. Πρέπει να βρούμε τρόπο να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά των συμπαικτών του: «Δε θέλω να κρίνω τη συμπεριφορά των παικτών. Η νοοτροπία αφορά το σύνολο, δε θα ρίξουμε την ευθύνη ο ένας στον άλλο».

Για το αν οι αρχηγοί αναλάβουν δράση: «Κάναμε πολλές ομιλίες στη διακοπή για την Εθνική, αλλά στην πράξη δε μας βγήκαν. Δεν είναι σοβαρή εικόνα αυτή και πρέπει να βρούμε "αντίδοτο"».

Για τα παιδικά λάθη των παικτών: «Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία για το πρωτάθλημα, αλλά δεν είμαστε κατάλληλοι οι παίκτες να βρούμε τη λύση. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, αλλά δεν έχουμε βρει τον τρόπο».

Για την κριτική που δέχεται: «Δε με επηρεάζει αυτό και δεν το σκέφτομαι αν έχω συγγένεια ή όχι με τον προπονητή την ώρα που παίζω. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα να λύσουμε, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι ούτε Δώνης, ούτε κανείς άλλος».

Για τον Ολυμπιακό: «Ναι, μπορούμε να "γυρίσουμε το διακόπτη". Πρέπει να δούμε τι φταίει, γιατί τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Θα προσπαθήσουμε να δούμε που θα βγει όλο αυτό».

Κάθε γκολ μετράει! |+21