Γενικά

Χαάλαντ: «Έμπνευση για μένα ο Ζλάταν, μου έμαθε πολλά ο Σόλσκιερ»

Ως παράδειγμα μίμησης χαρακτήρισε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ τόνισε και τη σημαντική επιρροή που είχε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Ο 19χρόνος παίκτης της Σάλτσμπουργκ, Έρικ Χαάλαντ είναι αναμφίβολα από τα πρόσωπα που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις τις τελευταίες μέρες. Το χατ-τρικ του απέναντι στη Γκενκ, για το Champions League αρκούσε για να στρέψει τους προβολείς της δημοσιότητας επάνω του και οι συνεντεύξεις του σε διάφορα Μέσα είναι συχνό φαινόμενο το τελευταίο καιρό.

Στη πιο πρόσφατη που έδωσε, στο νορβηγικό κανάλι «TV2», αποθέωσε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δηλόνωντας παράλληλα πως θέλει να τον μιμηθεί στη καριέρα του, ενώ δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί και στον πρώην προπονητή του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

«Για μένα ο Ζλάταν είναι ο καλύτερος επιθετικός. Αποτελεί έμπνευση για μένα. Είναι και αυτός από τη Σκανδιναβία, οπότε κάποιος πρέπει να τον διαδεχθεί. Υπάρχει κάτι ξεχωριστό στο τρόπο που αγωνίζεται», ήταν τα λόγια του για τον Σουηδό επιθετικό.

Για τον πρώην προπονητή του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δήλωσε:

«Είχε τεράστια επιρροή στη καριέρα μου, τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν προπονητής. Μου έμαθε πολλά. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής. Είναι ένας από τους λόγους που έφτασα εδώ που είμαι».

Με τον Σόλσκιερ ο νεαρός επιθετικός είχε συνεργαστεί στη Μόλντε, καθώς ήταν ο Όλε αυτός που τον πήγε στην ομάδα από τη Μπραν, το 2017.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x