Stoiximan Super League

Χάβος: «Αργήσαμε να μπούμε στο ματς»

Στο άγχος που δημιουργήθηκε στους παίκτες της Λαμίας για την κρισιμότητα του αγώνα απέδωσε το άσχημο ξεκίνημα μετα τη ληξη της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο ο Μάκης Χάβος.

Ο Σερραίος τεχνικός τόνισε πως οι αντίπαλοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μισάωρο, όμως στο ημίχρονο είπαν κάποια πράγματα και έκαναν καλύτερη διαχείριση στη συνέχεια, δημιούργησαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ χωρίς να κινδυνεύσουν από τον αντίπαλο και τόνισε πως νιώθει δικαιωμένος που αποφάσισε να αναλάβει την ομάδα.

Αναλυτικά: «Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σήμερα. Αυτό μας επηρέασε και είχε σαν αποτέλεσμα να μην ξεκινήσουμε καλά στο παιχνίδι. Παρόλο που προηγηθήκαμε νωρίς, θεωρώ πως ο Πανιώνιος στα πρώτα 20-25’πατούσε καλύτερα από εμάς στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από αυτό το διάστημα, ισορροπήσαμε. Γιατί μέχρι εκεί είχαμε εύκολα πουλήματα της μπάλας, κυρίως από τον άξονα, και δημιουργούνταν χώροι για αντεπίθεση στην αντίπαλη ομάδα. Προσπαθώντας να βρουν το χώρο, μας δημιούργησαν προβλήματα όσον αφορά το αμυντικό μας τρίτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είπαμε κάποια πράγματα. Θεωρώ πως τα κατάλαβαν και βοήθησαν πάρα πολύ. Είχαμε σαν στόχο να διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι, γιατί, όπως έχω πει, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος σημασία έχει το αποτέλεσμα. Και έπρεπε πάση θυσία σήμερα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Θεωρώ πως βρεθήκαμε σε καίριες θέσεις για γκολ και στη φάση του Μπερτόλιο και στη φάση του Πίτι και είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο είχε την κατοχή, αλλά φάσεις δεν δημιούργησε, πέραν από αυτήν με τον Ντουρμισάι. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ για να γίνει πιο εύκολη η νίκη μας, γιατί, όσο πλησιάζεις προς το 90? και τις καθυστερήσεις, αν χάσεις για μια στιγμή τη συγκέντρωσή σου δημιουργείται πρόβλημα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά. Νιώθω δικαιωμένος που ήρθα στη Λαμία κι ελπίζω πως και οι άνθρωποι που με επέλεξαν αισθάνονται καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x