Stoiximan Super League

Χάβος: «Και η… Λίβερπουλ να είσαι, δύσκολα το γυρίζεις με 10»

Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία σήμερα στο Περιστέρι, σύμφωνα με τον Μάκη Χάβο, που τόνισε πως οι παίκτες της Λαμίας το πίστευαν αλλά τους «φρέναρε» η αποβολή του Δημούτσου.

Ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Λαμίας έμεινε ο Μάκης Χάβος, σύμφωνα με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ατρόμητο με 1-0, σημειώνοντας παράλληλα ότι η ομάδα της Φθιώτιδας άξιζε τον βαθμό, βάση εικόνας και ευκαιριών…

Παράλληλα, ο 49χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στη… Λίβερπουλ, με αφορμή την αποβολή του Ελίνι Δημούτσου, την οποία χαρακτήρισε καθοριστική, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Χακίμ Μαστούρ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάβος:

Για το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Δουλέψαμε 10 μέρες για αυτό το παιχνίδι. Με χαροποιεί που παίξαμε χωρίς φόβο και εφαρμόζαμε όσα δουλεύαμε. Όσο περνούσε ο χρόνος ήμασταν όλο και καλύτεροι, χάνοντας και την ευκαιρία με τον Βασιλαντωνόπουλο. Τελικά, δεχθήκαμε το γκολ. Μείναμε με 10 παίκτες και έπειτα και η... Λίβερπουλ να είσαι, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες όμως και στη συνέχεια, είχαμε και το δοκάρι. Θεωρώ το πιο δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα και στον Ατρόμητο. Το πίστευαν οι παίκτες μου. Το έβλεπα. Είναι δύσκολο να δέχεσαι γκολ περίπου στο 40’».

Για το αν υπάρχει λόγος ανησυχίας λόγω των τριών ηττών στο πρωτάθλημα: «Δεν έχω λόγο να ανησυχώ. Το πρωτάθλημα τώρα άρχισε. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Εδώ είμαστε να τους βοηθήσουμε. Δεν την φοβάμαι όμως την ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και θα βελτιωθούμε».

Για τον Μαστούρ: «Είναι ένα παιδί με τρομερή τεχνική κατάρτιση. Είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά με το που βελτιωθεί εκεί θα δείτε έναν παίκτη που θα μιλάνε όλοι για αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x