Stoiximan Super League

Χάβος: «Ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»

Ο Μάκης Χάβος εκθείασε τον Ολυμπιακό μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Λαμίας με 3-0.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη πρόκριση απέναντι σε ένα μεγαθήριο όπως η Μίλαν. Οσον αφορά στο σημερινό ματς, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα ερχόταν με το πόδι στο γκάζι. Ξέρουμε ότι παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Αυτό που είχαμε να κάνουμε ήταν να περιορίσουμε τους χώρους, γιατί αν ο Ολυμπιακός σε βρει σε ανοικτό γήπεδο, έτσι όπως είναι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, μπορεί να σκοτώσει οποιαδήποτε ομάδα.

Θεωρώ ότι έως το 30-31' σε οργανωμένη άμυνα δική μας, ο αντίπαλος δεν είχε φάσεις που θα μας τρομοκρατούσε ή θα μας έβαζε σε πρόβλημα. Στο χάσιμο της μπάλας από εμάς, σε ένα πούλημα εύκολο δικό μας, μας βρήκαν σε ανοικτό γήπεδο και έγινε το 1-0. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα.

Στο ημίχρονο στην ανάπαυλα, είπαμε να έχουμε προσοχή και συγκέντρωση. Δυστυχώς δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Μετά ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα πίσω και ήταν λογικό. Έτσι, πήραμε κάποια μέτρα εμείς, αλλά το χάναμε στις πάσες. Τα παιδιά προσπάθησαν απέναντι στην ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Η προσοχή μας πλέον είναι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα
».

-τον λόγο που έγινε αλλαγή ο Μπερτόγλιο: «Το παιχνίδι ήταν στο 3-0 και από εκεί και πέρα έπρεπε να δώσουμε ανάσες, γιατί έχουμε μεσοβδόμαδα παιχνίδι Κυπέλλου και μετά με τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Ο Μπερτόγλιο έχει πάρει πολλά παιχνίδια και θέλαμε να είναι πιο φρέσκος για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x