Stoiximan Super League

Χάβος: «Όλη η Ελλάδα βλέπει ότι η θέση της Λαμίας δεν είναι αυτή που πρέπει»

Για το καλύτερο πρώτο ημίχρονο στη σεζόν από πλευράς Λαμίας έκανε λόγο ο Μάκης Χάβος, που τόνισε πως ο βαθμολογικός πίνακας λέει ψέματα και πως οι δύο νίκες επί του ΠΑΟ δεν είναι τυχαίες…

Στα οφέλη της επικράτησης της Λαμίας επί του Παναθηναϊκού, σε βαθμολογικό και ψυχολογικό επίπεδο, στάθηκε ο Μάκης Χάβος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το σημερινό 1-0.

Με τον 49χρονο προπονητή της ομάδας της Φθιώτιδας να επισημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει διαχείριση των αγώνων κόντρα στο «τριφύλλι» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και να ευχαριστεί τον κόσμο για την υποστήριξη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάβος:

Για το παιχνίδι: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης. Νομίζω ότι ο βαθμολογικός πίνακας λέει ψέματα. Όλη η Ελλάδα βλέπει ότι η θέση της Λαμίας δεν είναι αυτή που πρέπει. Κάναμε το καλύτερο μας πρώτο ημίχρονο στη σεζόν. Σε αυτό βοήθησε και ο Παναθηναϊκός, γιατί προσπαθεί να παίξει και έγινε ανοιχτό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα καταπληκτικό γκολ με τον Μπερτόλιο. Μετά τα παιδιά θέλησαν να κρατήσουν το σκορ, ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα και έβαλε επιθετικούς αλλά τα καταφέραμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη».

Για τους τραυματισμούς του Μπλάζιτς και του Μπερτόλιο: «Ο τραυματισμός του Μπλάζιτς είναι ανησυχητικός αλλά θα το δούμε αύριο. Του Μπερτόλιο ήταν θέμα κούρασης».

Για τις δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού: «Και οι δύο νίκες ήταν σημαντικές. Όταν νικάς μία μεγάλη ομάδα που παίζει καλή μπάλα και μάλιστα δύο φορές σε λίγες μέρες, δείχνει ότι δεν είναι κάτι τυχαίο. Είναι σημαντικό που δεν δεχτήκαμε γκολ στην έδρα μας στο Κύπελλο, μας ενδιαφέρει ο θεσμός. Όμως, τα παιχνίδια απέχουν λίγες μέρες και πρέπει να τις διαχειριστούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x