Stoiximan Super League

Χάβος: «Στο πρώτο μισάωρο ήταν ο καλύτερος Παναιτωλικός»

Στην καλύτερη εμφάνιση του Παναιτωλικού επί των ημερών του στάθηκε ο Μάκης Χάβος μετά την ισοπαλία με τη Λαμία στο Αγρίνιο.

Ο Σερραίος τεχνικός τόνισε πως μετά το μισάωρο η Λαμία ισορρόπησε και εκμεταλλεύτηκε την κούραση τω παικτών του από την παράταση στη Νέα Σμύρνη. Θεωρεί πως οι παίκτες του πάλεψαν μέχρι το τέλος, πως θέλει οι ομάδες του να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και ζήτησε προσοχή στη χρησιμοποίηση του Μουνιέ.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι στα πρώτα 25'-30 ' ήταν ο καλύτερος Παναιτωλικός από τη μέρα που έχω έρθει. Από εκεί και πέρα, η Λαμία ισορρόπησε το ματς και δεχτήκαμε το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος έπεσε η ένταση και λόγω ψυχολογίας και λόγω κούρασης από τα 120 λεπτά που παίξαμε στη Νέα Σμύρνη και θα μπορούσε η Λαμία να κάνει και δεύτερο γκολ με τη φάση του Βασιλόγιαννη.

Παρ’ όλα αυτά, τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και ισοφάρισαν στο τέλος και έχουμε πει ότι όταν ένα ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις, προσπαθείς να μην το χάσεις», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο Ντάουντα είναι ακόμη νέος στην ομάδα και πρέπει να προσαρμοστεί με αυτοματισμούς μέσα στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο και το ξέρετε όλοι. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Θα ανησυχούσα αν δεν κάναμε φάσεις. Πιστεύω ότι θα έρθουν και τα γκολ. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζουν και οι αντίπαλοι. Είναι και θέμα γκαντεμιάς ότι σκόραρε ο αντίπαλος με την πρώτη φάση».

Μετά ρωτήθηκε για τον Μουνιέ. «Είχε να παίξει αρκετό καιρό και το ξέραμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είχε ένα πρόβλημα στο φιλικό που δώσαμε. Ζήτησε και ο ίδιος να μπει σήμερα. Νομίζω θα επανέλθει είτε στο ματς της Τετάρτης, είτε στο ματς με τον Άρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x