Stoiximan Super League

Χάβος: «Τα σφυρίγματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε»

Παράπονα για την διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου έκανε ο Μάκης Χάβος μετά την ήττα στο Περιστέρι. Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός του Αστέρα για όσα γράφονται σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου έκανε ο Μάκης Χάβος στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Αστέρα από τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως είναι θέμα ψυχολογίας για την ομάδα του το να φτάσει στην πρώτη της νίκη, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει στα όσα γράφονται σχετικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν ήμασταν καλοί. Ο Ατρόμητος προσπαθούσε με βαθιές και διαγώνιες μπαλιές να απειλήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά ελέγξαμε το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες, αλλά κόντρα στη ροή του ματς δεχθήκαμε ένα πανέμορφο γκολ.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και έδειξαν σίγουροι ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, μπήκαμε πολύ καλά, αλλά ο Ιγκλέσιας είδε μια κόκκινη κάρτα η οποία ήταν άδικη. Θεωρώ ότι νωρίτερα ο Κεϊτά έπρεπε να δεχθεί κόκκινη κάρτα σε ένα μαρκάρισμα στον Ιγκόρ.

Μετά την αποβολή τα σφυρίγματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε και όποιος καταλαβαίνει, ξέρει τι λέω.

Πλέον, θέλουμε την πρώτη νίκη, γιατί πλέον το θέμα είναι και ψυχολογικό. Είναι κάποιες περίοδοι στο ποδόσφαιρο που η μπάλα δεν σε θέλει. Ξέρω για την πίεση, αλλά όποιος δεν αντέχει την πίεση δεν μπορεί να είναι στο ποδόσφαιρο. Καθημερινά μπορεί να γράφονται πολλά, αλλά πάντα το θέμα είναι ποιος τα λέει και ποιος γράφει αυτά τα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x