Super League 2

Χαντί στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο ΟΦΗ έχει το υλικό για να ανέβει, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό»

Για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ΟΦΗ, αλλά και για τον νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά του με την κλήση στην εθνική Ιορδανία μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άγγελος Χαντί.

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για την κατάσταση στον ΟΦΗ: «Είναι λυπηρό να συμβαίνει, σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα. Είναι κρίμα για τους παίκτες και για όλους που δουλεύουν να μην πληρώνονται. Προσπαθούν να βρουν λύση. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα, για το καλό της ομάδας και του συλλόγου. Είναι κρίμα να είσαι τόσο μεγάλη ομάδα και να ταλαιπωρείσαι τόσο από οικονομικά προβλήματα».

Για το αν υπάρχει αγωνιστική διαφορά σε σχέση με τον Άρη και την Παναχαϊκή: «Δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές, υπάρχει καλό υλικό στον ΟΦΗ και καλός προπονητής. Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από αυτές τις ομάδες. Δεν φτάνει, όμως, μόνο το αγωνιστικό, αυτό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αν δεν είσαι υγιής οικονομικά. Αυτές τις εποχές κανείς δεν μπορεί να παίξει δωρεάν».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος στον ΟΦΗ να μην βγει η σεζόν: «Όταν υπάρχει οικονομικό χάος οι κίνδυνοι είναι πολλοί και για το παρόν και για το μέλλον. Ένας παίκτης κάνει υπομονή, αλλά οι περισσότεροι παίκτες έχουν χάσει πολλά χρήματα από πολλές ομάδες τα τελευταία χρόνια και η υπομονή εξαντλείται πολύ γρήγορα. Κουράζεται ψυχολογικά και βγαίνει και στο γήπεδο».

Για το πώς προέκυψε η κλήση του στην Εθνική Ιορδανίας: «Ο πατέρας μου είναι από την Ιορδανία. Με παρακολουθούσαν καιρό, έτσι ήρθε η κλήση μου και την αποδέχτηκα με χαρά. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Φέτος η Ιορδανία παραλίγο να πάει Μουντιάλ, αποκλείστηκε από την Αυστραλία. Το να είσαι διεθνής ποδοσφαιριστής είναι πολύ σημαντικό. Το θεωρώ τιμή για οποιονδήποτε παίκτη να αγωνίζεται για μια εθνική ομάδα».

Για τις διαφορές του ασιατικού με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: «Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν υπάρχουν πολλά κοινά σημεία. Το ευρωπαϊκό είναι πιο ανεβασμένο, αλλά εκεί μπορεί ο κάθε ποδοσφαιριστής να λύσει το πρόβλημα της ζωής του. Σε βλέπουν πολλοί μάνατζερ και ομάδες. Ένα τέτοιο περιβάλλον είναι ανταγωνιστικό και καλό για κάθε ποδοσφαιριστή. Για τις επόμενες υποχρεώσεις θα φύγω στις 7/1 για δύο φιλικά που θα γίνουν στο Άμπου Ντάμπι με Φινλανδία και Δανία».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Το πιο σημαντικό είναι η υγεία. Τώρα με την εθνική που μου δίνεται η ευκαιρία να ξαναπαίξω σε δυνατά φιλικά και να φανώ προς τα έξω, σκέφτομαι και το εξωτερικό. Στόχος μου, βέβαια, είναι και ο στόχος του ΟΦΗ. Ελπίζω να ανέβει, με ή χωρίς εμένα, γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει».

Για την μάχη του τίτλου στην Σούπερ Λίγκα: «Στον Ολυμπιακό δεν έχουν βγει κάποιες μεταγραφές φέτος και οι άλλες ομάδες διεκδικούν στα ίσα το πρωτάθλημα. Είναι ωραίο να βλέπεις ομάδες όπως τον Ατρόμητο να πρωταγωνιστούν. Να μην είναι πρωτάθλημα μόνο μιας ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x